Pe 21 octombrie va avea loc tragerea la sorti a partidelor din barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Tricolorii se vor duela cu una din urmatoarele echipe: Portugalia, Croatia, Ucraina sau Grecia. "Daca as fi selectioner, mi-as dori sa jucam cu Ucraina", a precizat Ladislau Boloni.

Ladislau Boloni Foto: AGERPRES

"Daca eu as fi selectioner, mi-as dori sa jucam cu Ucraina. Nu-mi doresc Portugalia care, atat la nivel individual, cat si colectiv, ne este superioara. Despre Croatia nu stiu ce sa spun. Croatii sunt un popor admirabil, care reuseste sa faca performante in toate sporturile. Stiu ca au un nou selectioner, dar acest lucru poate fi un avantaj sau dezavantaj pentru ei.

A doua echipa, dupa Ucraina, este Grecia. Am lucrat acolo un an de zile, stiu ca este o nationala greu de manevrat, destul de batrana, stiu foarte bine care este limita lor, stiu ce stiu acesti fotbalisti, dar au un antrenor foarte bun" - Ladislau Boloni la Digi Sport.

Echipe calificate la baraj:

Croatia, Portugalia, Grecia, Ucraina, Suedia, Franta, Romania, Islanda.

Capi de serie:

Croatia (locul 10 in clasamentul FIFA), Portugalia (locul 11), Grecia (locul 12) si Ucraina (locul 26) - Romania va intalni una din aceste echipe in baraj.

Urna a doua:

Suedia, Franta, Romania si Islanda.

Meciurile din baraj se vor disputa pe 15 si 19 noiembrie. Tragerea la sorti va avea loc pe 21 octombrie.