Romania a invins cu 4-0 in Andorra si a urcat pe locul trei in grupa de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Cu toate acestea, tricolorii au nevoie de Olanda pentru a putea prinde locul doi in grupa. "E greu sa mai trecem de turci la golaveraj pentru a merge la baraj. Dar ei vor avea un meci greu impotriva Olandei, care e o echipa greu de invins", a precizat Victor Piturca.

Victor PiturcaFoto: HotNews / Dan Popescu

Despre golaveraj

"E greu sa mai trecem de turci la golaveraj pentru a merge la baraj. Dar ei vor avea un meci greu impotriva Olandei, care e o echipa greu de invins" - Victor Piturca.

Despre meciul cu Andorra

"Ne-am dorit sapte, opt goluri si am avut aceasta posibilitate, dar am ratat patru, cinci ocazii mari. Am inceput mai greu pentru ca s-au aparat foarte bine in prima parte. Stiam ca o sa fie epuizati dupa pauza. Asta este fotbalul, acum asteptam ultimul joc, cu Estonia, trebuie sa ne pregatim sa castigam acum cu ei si sa vedem ce va fi la Istanbul" - Victor Piturca.

Despre infrangerea Ungariei

"Puteam sa batem si noi la scor mai mare Ungaria. Vestea buna a venit, deocamdata, din Armenia, unde Bulgaria a pierdut, iar ocupanta locului doi din acea grupa nu ne-ar mai putea depasi in clasamentul pozitiilor secunde. In caz ca terminam dupa Olanda, am scapat de un stres" - Victor Piturca.

Despre suspendarea lui Chiriches

"Nu ma deranjeaza ca a luat galben si va lipsi marti. Daca primea in ultima partida din grupa, nu mai era disponibil apoi pentru meciul decisiv de la baraj, daca vom reusi sa ajungem acolo" - Victor Piturca.