Dupa ce a pierdut cu Dnepr in prima partida din Grupa E, Pandurii cauta primele puncte pe terenul celor de la Paços Ferreira. "Ne asteptam la un meci foarte greu, cu o echipa aflata in revenire de forma", a declarat Cristi Pustai, antrenorul formatiei din Targu-Jiu. Meciul din Europa League va incepe la ora 22:05, urmand sa fie in direct pe ProTV, Digisport1 si Dolcesport 1.

Cristi PustaiFoto: AGERPRES

"Ne asteptam la un meci foarte greu, cu o echipa aflata in revenire de forma. Vom avea o misiune mult mai dificila decat cu Braga. Pacos e mult mai ofensiva decat Braga. Imi doresc cele trei puncte, pentru ca numai asa mai raman sperante de calificare, deoarce in acest moment Dnepr si Fiorentina sunt favorite. Avem sperante ca vom inscrie si datorita faptului ca Pacos a primit gol in fiecare meci din acest sezon" - Cristi Pustai.

"Este important ca avem trei jucatori in lot care au evoluat in Romania. Ei mi-au oferit informatii despre mentalitatea romanilor. Este un lucru important intr-un meci echilibrat. Ne gandim numai la meciul cu Pandurii, desi situatia din campionat este ingrijoratoare" - Costinha, antrenor Paços Ferreira.

Echipe probabile:

Pacos Ferreira (4-3-3): Degra - Tony, Filipe Anunciacao, Ricardo, Nuno Santos - Manuel Jose, Andre Leao, Hurtado - Bebe, Irobiso, Carlao. Antrenor: Costinha

Pandurii (4-2-3-1): Mingote - Ungurusan, Erico, Paraskevas, Momcilovic - P. Anton, Breeveld - Buleica, Eric, Ciucur - Dos Santos. Antrenor: Cristi Pustai.

Grupa E, rezultate:

Fiorentina - Paços Ferreira 3-0

Pandurii - Dnepr 0-1

Se disputa joi:

Dnepr - Fiorentina

Paços Ferreira - Pandurii

Clasament:

1 Fiorentina 3 puncte (3-0)

2 Dnipro 3 (1-0)

3 Pandurii 0 (0-1)

4 Paços Ferreira 0 (0-3).