Steaua a fost surclasata de Chelsea (4-0), campioana Romaniei ramanand fara gol marcat dupa doua partide in faza grupelor din Champions League. "Nu sunt foarte multe lucruri de spus. Am facut un meci slab, nu ne-am ridicat la nivelul Ligii Campionilor la niciun capitol", a declarat Laurentiu Reghecampf, tehnicianul ros-albastrilor.

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

"Nu sunt foarte multe lucruri de spus. Am facut un meci foarte slab, nu am reusit sa ne cream ocazii de gol si sa contracaram ceea ce ei ei au reusit astazi, si anume contraatacul lor. Nu ne-am ridicat la nivelul Ligii Campionilor la niciun capitol. Sunt foarte multe de discutat, sunt multe lucruri care nu mi-au placut astazi" - Laurentiu Reghecampf.

"Nu caut un singur vinovat, toti suntem vinovati si probabil cel mai mare vinovat sunt eu. In multe momente jucatorii nu au facut ce trebuia, primele doua goluri le-am facut cadou celor de la Chelsea. Nu vreau sa ma gandesc la sansele de calificare, vreau sa ma gandesc la urmatorul meci cu Basel unde sper sa obtinem primele trei puncte. Pentru aceasta competitie am muncit un an de zile. E pacat ca pana acum nu am reusit sa marcam macar un gol. Toti suntem suparati. Sper ca la meciul cu Basel sa avem o alta atitudine" - Laurentiu Reghecampf.

Grupa E, rezultatele serii:

FC Basel - Schalke 0-1

Steaua - Chelsea 0-4

Clasament:

1 Schalke 6 puncte

2 Chelsea 3

3 FC Basel 3

4 Steaua 0.