Echipa Petrolul Ploiesti a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-2), formatia CFR Cluj, in ultimul meci al etapei a IX-a a Ligii I, disputat pe o ploaie torentiala, potrivitMediafax. Golurile invingatorilor au fost marcate de Dore '10, Teixeira '13 si Priso '67, in timp ce pentru oaspeti a inscris Djokovici, in minutele 25 si 38.

1-0: Dore a fost lansat in adancime, l-a driblat pe Cadu si a inscris la coltul lung cu un sut de la 12 metri lateral stanga.

2-0: Teixeira a primit o pasa pe culoar, l-a driblat pe Felgueiras si a inscris in poarta goala de la 10 metri.

2-1: Djokovici a profitat de o eroare a defensivei Petrolului si l-a invins pe Pecanha cu un sut violent din coltul carelui de 16 metri.

2-2: Maah a centrat din partea dreapta si Djokovici a inscris din cadere de la 6 metri.

3-2: Guilherme a centrat din partea stanga si Priso l-a invins pe Felgueiras cu un sut plasat din 6 metri, reusind primul sau gol in Liga I.

Petrolul Ploiesti: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Benga, Guilherme - Hoban, De Lucas (Priso '59) - Boudjemaa, Teixeira (Mustivar '72), Albin (Morar '84) - Dore. Antrenor: Cosmin Contra.

CFR Cluj: Felgueiras - Velayos, Cadu, Rada, Camora - Djokovici, Muniru - Maah (Deac '74), Gabionetta (Voiculet '79), Batin - Obgu (Fl. Costea '62). Antrenor: Petre Grigoras.

Astra Giurgiu - FC Brasov, scor 3-0

Golurile invingatorilor au fost marcate de Bukari '50, Ivanovski '85 si Yazalde '90+2.

1-0: Budescu l-a lansat in adancime pe Bukari si acesta a inscris cu un sut plasat de la 12 metri.

2-0: William i-a pasat lui Ivanovski, acesta a preluat si a inscris din cadere de la 12 metri pe sub portarul Mutu.

3-0: Cristescu l-a lansat in adancime pe Yazalde, acesta l-a driblat pe Mutu si a inscris de la 11 metri in poarta goala.

Astra Giurgiu: Coman - Matel (Enache '66), Ben Youssef, Gaman, Junior Morais - Laban, Seto - Cristescu, Budescu, William (Yazalde '88) - Bukari (Ivanovski '66). Antrenor Daniel Isaila.

FC Brasov: Mutu - Straut, Oltean, Machado, Cr. Ionescu - Mateiu, Hanganovici - Tatar (I. Popa '79), Surdu (Fonseca '69), Vagner (Paun '63) - A. Cristea. Antrenor: Alexandru Pelici.

Ceahlaul Piatra Neamt - Concordia Chiajna, scor 3-1

Golurile invingatorilor au fost marcate de Golubovici '28, Jula '64 si Constantinescu '86, in timp ce pentru oaspeti a inscris Wellington, in minutul 90+2, din penalti.

1-0: Chitosca a patruns in partea stanga, a centrat in careu, Ramniceanu a respins balonul in fata si Golubovici a inscris cu un sut de la 7 metri.

2-0: Dumitras a centrat din partea dreapta si Jula a inscris cu o lovitura de cap din 3 metri.

3-0: Dumitras l-a lansat in adancime pe Constantinescu si acesta a inscris cu un sut in forta de la 10 metri.

3-1: Wellington a transformat penaltiul obtinut tot de el dupa un fault comis de Canu, care a si fost eliminat de arbitrul Adrian Cojocaru.

Ceahlaul Piatra Neamt: Jovici - Dumitras, Ichim, Canu, Cazan - Onciu, Achim - Gheorghiu, Golubovici (E. Dica '85), Chitosca (Stana '76) - Jula (Constantinescu '65). Antrenor: Vasile Miriuta.

Concordia Chiajna: Ramniceanu - Cretu, Leca, Melinte, Savin - Rosu, Papasterianos - Neagu (Stratila '60), Onduku (A. Zaharia '74), Cosereanu (Serediuc '68) - Wellington. Antrenor: Ionut Chirila.