Aproximativ 2500 de suporteri ai celor de la Chelsea vor veni la Bucuresti pentru partida cu Steaua, din grupele Champions League. Sustinatorii britanicilor sunt avertizati in legatura cu ceea ce vor gasi la Bucuresti: "Aveti grija la hotii de portofele, mai ales in zonele aglomerate. In astfel de infractiuni sunt implicati chiar si copiii", se precizeaza pe site-ul celor de la Chelsea.

Jose Mourinho si jucatorii saiFoto: chelseafc.com

"Chiar daca Bucurestiul este considerat un oras destul de sigur, fanii trebuie sa fie atenti la hotii de portofele si sa fie precauti cu gentile pe care le poarta mai ales in zonele aglomerate, deoarece sunt grupuri organizate care se ocupa cu astfel de infractiuni, in care adesea sunt implicati si copii. Este recomandat ca obiectele de valoare sa nu fie lasate la vedere, iar pasapoartele sa fie lasate de asemenea la hotel. Au fost semnalate de asemenea clonari ale cardurilor in unele baruri si restaurante", se arata in comunicatul postat pe site-ul celor de la Chelsea, conform Prosport.

Steaua - Chelsea se va disputa pe 1 octombrie, de la ora 21:45, pe "Arena Nationala" din Bucuresti, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro.