Mihai Stoica a organizat, marti, o conferinta de presa in care a discutat, printre altele, despre Steaua, reusitele carierei de conducator si echipa nationala a Romaniei. "Stiu fotbal, sunt prea bun. Nimeni nu stie fotbal cat stiu eu, nimeni in Romania. Steaua este fotbalul romanesc", a precizat managerul general al ros-albastrilor, citat de gsp.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre cat fotbal cunoaste

"Nimeni nu va castiga vreodata un duel verbal cu mine. Stiu fotbal, sunt prea bun, sunt managerul Stelei. Nimeni nu stie cat fotbal stiu eu, nimeni in Romania. Nu pot fi niciodata prins in ofsaid cu nimic" - Mihai Stoica.

Despre meciul Stelei cu Schalke

"Cea mai buna perioada in meciul cu Schalke a fost cu Tatu in teren. A avut procentaj 100%. Uitati-va la statistici. Cine nu intelege valoarea lui Tatu nu are legatura cu fotbalul" - Mihai Stoica.

Despre conflictul cu echipa nationala

"Nu trebuie ca Stelei sa i se faca praf programul din cauza nationalei. E jenant ce se intampla. Ne simtim straini in tara noastra. Steaua nu e locomotiva fotbalului romanesc, este fotbalul romanesc!" - Mihai Stoica.

Steaua a ratat victoria la Schalke

"Niciodata dupa 1989 nu a existat vreo echipa de fotbal care sa aiba o determinare atat de mare. Am avut ocazii peste ocazii in a doua repriza, terenul s-a inclinat, daca nu era golul ala al lui Uchida, ne impuneam categoric. Ce meci ati vazut, domnilor?" - Mihai Stoica.