FC Basel a fost echipa zilei in Champions League, formatia din Elvetia impunandu-se pe "Stamford Bridge" cu 2-1. "Nu sunt socat. Uneori pierzi, alteori castigi. Aceasta este realitatea. Evident ca sunt nemultumit", a precizat Jose Mourinho, antrenor celor de la Chelsea.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Nu sunt socat. Uneori câstigi, alteori pierzi. Aceasta este realitatea. Evident ca nu sunt multumit. Am facut un pas inapoi în vederea calificarii. Mai avem cinci meciuri pentru a termina in primele doua.

FC Basel a jucat foarte bine. Ne-au egalat cand noi evoluam foarte bine, iar apoi ne-au pedepsit definitiv. Jucatorii trebuie sa se bata pentru a evolua, nu exista unul singur care pierde meciul. Eu, managerul, sunt responsabil de tot. Mai ales dupa un rezultat prost.

In momentele bune vreau ca toata lumea sa se distreze, in cele proaste, vreau ca toata lumea sa ramana calma. Maine (n.r. joi) nu va exista vreun suras pe chipul meu, dar voi munci de la 7.00 dimineata pentru cele trei puncte cu Fulham", a spus Jose Mourinho, citat de Mediafax.

Grupa E

Schalke 04 - Steaua 3-0

(Uchida 67', Boateng 78', Draxler 85')

Chelsea - FC Basel 1-2

(Oscar 45', Salah 71', Marco Streller 81').