​Steaua incepe aventura din Champions League pe "Veltins Arena", contra celor de la Schalke. "Stim ce ne asteapta in Germania, dar mergem la victorie", a declarat Laurentiu Reghecamf. Meciul Schalke vs Steaua va fi in direct pe Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21:45.

Champions LeagueFoto: steauafc.com

"Steaua este o echipa foarte puternica. A castigat aproape toate partidele din acest sezon si va fi un adversar greu de depasit. Schalke e dispusa la efort si vom face tot ce putem pentru a obtine o victorie. Il cunosc pe Laurentiu Reghecampf ca jucator, dar ca antrenor nu imi pot face o parere. Am avut probleme in aparare, de care speram sa scapam cat mai repede" - Jens Keller, antrenor Schalke.

"Ne bucuram foarte mult ca ne aflam in fata unui meci pentru care ne-am pregatit de un an de zile. Va fi un meci dificil pe care ne dorim sa-l castigam. Cred ca in momentul de fata avem o echipa puternica, care poate castiga meciul de la Schalke. Sunt 100% sigur ca noi putem bate pe Schalke, asa cum am spus-o si cu Ajax si Chelsea" - Laurentiu Reghecampf.

Echipe probabile:

Schalke: Hildebrand - Uchida, Höwedes, Matip, Aogo - Höger, Neustädter - Farfán, K.P. Boateng, Draxler - Szalai. Antrenor: Jens Keller (4-2-3-1).

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tanase - Piovaccari. Antrenor: Laurentiu Reghecampf (4-2-3-1)

Absenti: Chipciu (accidentant), Rapa, D. Bratu, G. Matei, Radut, M. Costea, Nikolici (nu se afla pe lista UEFA)

Arbitru: Çakir Cüneyt (Turcia), ajutat de Duran Bahattin si Ongun Tarik.

Grupa E, meciurile zilei:

Schalke - Steaua

Chelsea - FC Basel.