Steaua va debuta, miercuri, in noul sezon al Champions League, campioana Romaniei urmand sa se dueleze cu Schalke 04. "Daca nu mananca bataie de la Schalke, eu zic ca Steaua face peste 10 puncte", a declarat Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

Dumitru Dragomir (foto arhiva)Foto: Hotnews

"Ii urez succes echipei Steaua, e un meci deosebit. Vom vedea care e diferenta intre fotbalul german, cu zeci de milioane cheltuite si fotbalul nostru, cu mai putine milioane cheltuite. Vreau sa vad diferenta intre Boateng, care s-a vandut pentru 12 milioane si Kapetanos, care a costat 500.000. Din cate am vazut-o pe Schalke, e o echipa foarte puternica acum, dar si Steaua e puternica.

Daca va lua bataie Steaua, va lua bataie la limita. Nu merg in Germania. Foarte dificila grupa, e mai grea decat cea de anul trecut. Steaua e o echipa buna, dar a pierdut un jucator de mare valoare. Il va inlocui insa cu Gardos. Gardos se va vinde pe mai multi bani decat Chiriches.

E foarte puternica Schalke, daca si-a permis sa dea 12 milioane de euro pe un inaintas. Boateng e mai bun decat era Raul la sfarsit de cariera. Steaua poate sa-i bata pe toti si poate sa ia bataie de la toti. Depinde cum joaca. Daca nu mananca bataie de la Schalke, eu zic ca face peste 10 puncte", a declarat Dumitru Dragomir, intr-o conferinta de presa.

Grupa E, primele meciuri:

Schalke - Steaua (21:45)

Chelsea - FC Basel (21:45).