Romania are sanse mici de a prinde barajul pentru Mondialul de Fotbal din 2014, iar Victor Piturca ar putea fi demis la finalul preliminariilor. Gica Hagi este, conform surselor gsp, favorit sa preia fraiele nationalei. "A fost un jucator de nota zece, dar n-are nicio treaba cu antrenoratul", a declarat Danut Lupu despre posibila venire a "Regelui" pe banca tehnica a tricolorilor.

Gica HagiFoto: AGERPRES

"Eu am stat fata-n fata cu Hagi si i-am zis: nota 10 ca jucator, cu mentiunea ca Dobrin a fost mai mare ca tine, dar nu ai treaba ca antrenor! Toata lumea il pupa: Rege-n sus, Rege-n jos! Ii tot spun: Omul e mintit", a declarat Danut Lupu pentru Libertatea.

Despre viitorul nationalei

"La ce lot avem, poti sa-l aduci si pe Mourinho. Il admir pe Bourceanu, il stiu de la Galati, a crescut enorm, dar sa stea nationala intr-un mijlocas defensiv, este jale mare. Sau sa stam intr-un jucator fara echipa, Marica... Cand eram noi, erau 40 de jucatori care puteau juca la nationala. Acum daca gasim 16. Au gresit cluburile, fiindca au desfiintat centrele de copii si juniori sau au adus acolo antrenori care nu au nicio treaba cu asa ceva", a completat Danut Lupu.

Clasament:

1 Olanda 22

2 Ungaria 14

3 Turcia 13 (+7)

4 Romania 13 (+1)

5 Estonia 7

6 Andorra 0.

Au mai ramas de disputat:

Estonia - Turcia

Andorra - Romania

Olanda - Ungaria

Turcia - Olanda

Ungaria - Andorra

Romania - Estonia.