Aproximativ 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor la meciul Romania - Turcia, contand pentru preliminariile CM de Fotbal din 2014, informeaza Mediafax. Disputa va avea loc marti, 10 septembrie, de la ora 21:00, pe "Arena Nationala" din Bucuresti.

900 de jandarmi la Romania - TurciaFoto: AGERPRES

Accesul pe stadion se va face incepand cu ora 18:00.

Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva.

Spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societatii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine.

De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.

Casele de bilete din Str. Maior Coravu si B-dul Pierre de Coubertin vor fi deschise in ziua desfasurarii partidei pana la ora începerii acesteia, cu exceptia casei de bilete din B-dul Basarabia care va fi inchisa incepand cu ora 17.30.

Grupa D, clasament:

1 Olanda 19 puncte

2 Romania 13

3 Ungaria 11

4 Turcia 10

5 Estonia 7

6 Andorra 0.

Se vor disputa pe 10 septembrie:

Romania - Turcia (21:00)

Andorra - Olanda (21:30)

Ungaria - Estonia (21:30).