Aproximativ 3.400 de politisti au fost mobilizati, la nivel national, pe traseele folosite de suporterii unguri, de la intrarea in tara si pana in Capitala, in aeroporturi si gari, precum si in Bucuresti, pentru a preveni eventualele incidente violente, informeaza Politia Romana, citata de Mediafax.

"Politia Romana a luat masuri pentru o deplasare in siguranta, masurile de ordine publica si fluenta rutiera pe traseele de deplasare de la frontiera ungaro-romana, precum si din celelalte zone ale tarii, pana in Bucuresti, fiind asigurate de catre 2.293 de politisti, dintre care 504 de politisti rutieri, 1258 de ordine publica, 363 de politisti de la transporturi si 168 de politisti din alte structuri", se arata intr-un comunicat al IGPR, conform Mediafax.

De asemenea, politistii Sectiilor Regionale de Transporturi vor fi in alerta in zona Aeroportului "Henri Coanda", in statiile de cale ferata si pe trenurile de calatori care vin catre Bucuresti, cu precadere pe ruta CF Arad, Deva, Brasov si Bucuresti, precum si pe rutele CF din judetele Harghita, Covasna si Mures, catre Capitala.

Totodata, vineri, in ziua meciului, traficul rutier va fi restrictionat, gradual, incepand cu ora 15:00 pe: strada Maior Coravu, intre soseaua Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National, strada Vatra Luminoasa, intre soseaua Mihai Bravu si strada Pierre de Coubertin strada Pierre de Coubertin, intre soseaua Iancului si Rondul de la intrarea in Stadionul National.

Exceptie de la restrictiile rutiere fac autovehiculele destinate situatiilor de urgenta, precum si transportul RATB.

Rute ocolitoare recomandate de politisti sunt sos. Mihai Bravu - sos. Iancului - sos. Pantelimon si bulevardul Unirii - bulevardul Basarabia - bulevardul Chisinau - sos. Pantelimon.

Romania - Ungaria (6 septembrie, ora 21:00)

Arbitru: Alberto Undiano Mallenco (centru), ajutat de Roberto Diaz Perez Del Palomar (asistent 1), Pau Cebrian Devis (asistent 2) si Carlos Clos Gomez (al patrulea oficial).

Grupa D, clasament:

1 Olanda 18 puncte

2 Ungaria 11

3 Romania 10

4 Turcia 7

5 Estonia 6

6 Andorra 0.