Ciprian Marica a fost adus de Victor Piturca la echipa nationala, cu toate ca nu are echipa in acest moment. Situatia a fost comentata si de Emeric Ienei, fost selectioner al tricolorilor. "E de ras aceasta situatie. Unde a fost trimisa telegrama de convocare, pe strada?". Romania se va duela cu Ungaria vineri, de la ora 21:00, pe "Arena Nationala".

Emeric IeneiFoto: Agerpres

Despre confruntarea cu Ungaria

"Parerea mea este ca suntem peste ei. Vor fi si 50.000 de spectatori in tribune si asta ar trebui sa ne ajute. Asta se va intampla doar daca incepem bine, insa. Spectatorii romani isi pierd rabdarea repede, chiar daca ei ar trebui sa stie ca e nevoie de incurajari tot timpul. Spectatorii pot sa ne ajute, dar ne pot si incurca. Trebuie sa facem un apel la suporteri sa sustina echipa" - Emeric Ienei, pentru Prosport.

"Va fi un meci extrem de dificil. Se joaca practic calificarea in baraj. In plus, exista si o rivalitate politica si sper ca aceasta sa nu-si puna amprenta pe joc. Nu ar fi bine" - Emeric Ienei.

Despre convocarea lui Marica

"Cu cine vom ataca? Marica e o solutie, chiar daca nu are echipa?

Cu Marica e o problema ca nu are echipa. De unde il selectioneaza? Unde a trimis telegrama? Pe strada? E de ras aceasta situatie. Sigur, glumesc, dar e greu sa fie o solutie. Probabil va juca Stancu inaintas", a completat Emeric Ienei.

Romania - Ungaria (6 septembrie, ora 21:00)

Arbitru: Alberto Undiano Mallenco (centru), ajutat de Roberto Diaz Perez Del Palomar (asistent 1), Pau Cebrian Devis (asistent 2) si Carlos Clos Gomez (al patrulea oficial).

Romania - Turcia (10 septembrie, ora 21:00)

Arbitru: Svein Oddvar Moen (centru), ajutat de Kim Haglund (asistent 1), Frank Andas (asistent 2) si Ken Henry Johnsen (al patrulea oficial).

Grupa D, clasament:

1 Olanda 18 puncte

2 Ungaria 11

3 Romania 10

4 Turcia 7

5 Estonia 6

6 Andorra 0.