Atacantul grec Pantelis Kapetanos a declarat, marti, ca nu isi doreste sa fie golgheterul echipei, ci sa castige trofee cu Steaua, deoarece acest lucru i-a lipsit in prima sa experienta la campioana Romaniei, informeaza site-ul oficial al gruparii steliste.

"M-am intors acasa, la echipa pe care o iubesc si alaturi de care am trait foarte multe satisfactii in anii care au trecut. Eu aici nu am castigat nimic si in primul rand asta imi doresc: sa castig trofee cu Steaua. Cand am plecat de aici, nu am plecat bine, a ramas ceva. Am dat goluri, dar nu am fost asa fericit, pentru ca nu am castigat nimic cu echipa. Eu pentru asta am venit, sa castig trofee, sa devin campion si sa iau si Cupa Romaniei. Ar fi cea mai mare realizare pentru mine. Este visul meu. Intr-adevar, UEFA Champions League este competitia cu cele mai bune echipe din Europa. Cu totii ne dorim sa ne calificam in "primavara europeana", dar va trebui sa fim modesti si sa muncim extraordinar. Nimic nu este usor in fotbal, iar grupul de aici conteaza enorm in obtinerea de performante", a declarat Kapetanos, citeaza Mediafax.

Fundasul roman Vlad Nicolae Marin a fost achizitionat de Juventus Torino de la Manchester City, a anuntat, marti, campioana Italiei pe site-ul oficial.

Tanarul jucator roman, in varsta de 18 ani, a fost achizitionat in august 2012 de Manchester City de la Lazio Roma, unde fundasul evolua echipa Primavera a clubului lazial. El nu a ramas in Anglia din cauza unor probleme cu permisul de munca. Vlad Nicolae Marin s-a nascut la 15 mai 1995, la Ramnicu Valcea.