Partida Romania - Ungaria (preliminarii Campionatul Mondial de Fotbal din 2014) are sanse mari sa se dispute cu "casa inchisa", biletele fiind la mare cautare. "Daca aveam 200.000 de bilete, toate s-ar fi vandut", a declarat Dumitru Dragomir, presedintele LPF, intr-o conferinta de presa.

Meciul cu Ungaria este la mare cautareFoto: HotNews / Dan Popescu

Cu doar cateva zile inainte de disputa cu Ungaria, mai sunt disponibile aproximativ 11.000 de bilete, acestea putand fi cumparate doar de la casele de bilete. S-au epuizat deja tichetele de categoria a patra, de la inelul III al peluzelor, conform Digisport.

"Avem echipa mai buna decat Ungaria, avem si presedinte al FRF care este in Comitetul Executiv la UEFA, avem jucatori si antrenor mai buni, si stadion mai frumos, deci trebuie sa batem.

Daca aveam 200.000 de bilete la meciul cu Ungaria, toate s-ar fi vandut. Nu o sa fie un loc gol vineri, asta sigur. Contra Ungariei o sa fie 50.000 de oameni, din care nu mai conteaza care sunt dinamovisti, stelisti, olteni sau mai stiu eu ce. S-o gasi cineva care s-o bage in poarta, poate Marica sau poate Tanase" - Dumitru Dragomir.

Ce bilete mai sunt disponibile:

Categoria I - 160 lei

Categoria a II-a - 80 lei

Categoria a III-a - 40 lei

VIP 1 - 800 de lei

VIP 2 - 600 de lei

VIP 2 Tribuna a II-a - 400 de lei

Romania - Ungaria (6 septembrie, ora 21:00)

Arbitru: Alberto Undiano Mallenco (centru), ajutat de Roberto Diaz Perez Del Palomar (asistent 1), Pau Cebrian Devis (asistent 2) si Carlos Clos Gomez (al patrulea oficial).

Romania - Turcia (10 septembrie, ora 21:00)

Arbitru: Svein Oddvar Moen (centru), ajutat de Kim Haglund (asistent 1), Frank Andas (asistent 2) si Ken Henry Johnsen (al patrulea oficial).