Ricardo Kaka a revenit la AC Milan, fotbalistul brazilian semnand o intelegere valabila pana in iunie 2015 cu formatia din Serie A. Dupa o perioada mai putin reusita la Real Madrid (la care a sosit in 2009), brazilianul s-a intors la echipa unde a cunoscut cele mai mari satisfactii ale carierei.

Kaka, din nou la AC MilanFoto: acmilan.com

In vara lui 2009, Kaka ajungea la Real Madrid pentru peste 65 de milioane de euro. Era una din mutarile anului, alaturi de cea a lui Cristiano Ronaldo (de la Manchester United la Real Madrid).

In cei patru ani petrecuti pe "Santiago Bernabeu", Kaka nu a reusit insa sa se impuna, fotbalistul fiind nevoit sa treaca si peste mai multe accidentari.

Milan nu a platit nimic pentru internationalul brazilian, Kaka venind gratis la formatia de pe "San Siro". Conform presei din Peninsula, jucatorul va primi un salariu de 4 milioane de euro pe stagiune, mult sub ceea ce incasa la Madrid.

"M-am intors acasa", a precizat Kaka, citat de gazetarii din Italia.

In varsta de 31 de ani, Kaka (Ricardo Izecson dos Santos Leite) a mai evoluat pentru AC Milan in intervalul 2003-2009: in 2007 a castigat Balonul de Aur.

Vezi aici imagini cu revenirea lui Kaka la Milano: