Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a confirmat, in cursul zilei de miercuri, sanctiunile dictate de UEFA cluburilor Fenerbahce Istanbul si Metalist Harkov, care nu vor putea evolua in acest sezon al cupelor europene, informeaza Mediafax.

Fenerbahce, exclusa din cupele europeneFoto: Facebook

"Din cauza caracterului urgent al acestor doua cazuri, sentintele au fost facute fara motivari, acestea urmand sa fie comunicate in scris partilor, cat mai curand posibil", a anuntat TAS.

Fenerbahce, care a fost exclusa pentru doua sezoane din cupele europene pentru implicarea in afacerea meciurilor trucate din Turcia, a facut apel si a putut evolua in turul trei preliminar al Ligii campionilor, si apoi in play-off, de unde a fost eliminata de Arsenal Londra. UEFA va decide cine o va inlocui pe Fenerbahce Istanbul in grupele Ligii Europa.

Metalist Harkov, care a fost exclusa din cupele europene pentru aranjarea unui meci in campionatul Ucrainei, a fost inlocuita cu PAOK Salonic (Grecia) in meciul cu Schalke 04 din play-off-ul Ligii Campionilor.