"Nu numai eu am facut ca Steaua sa fie in Champions League. Toti muncim pentru a ne indeplini obiectivele", a declarat Laurentiu Reghecampf dupa 2-2 cu Legia Varsovia. Campioana Romaniei a obtinut calificarea in grupele Champions League, iar acum asteapta tragerea la sorti (de joi seara) pentru a afla ce adversari va intalni in grupele C1.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu numai eu am facut ca Steaua sa fie in Champions League. Toti muncim pentru a ne indeplini obiectivele. Am indeplinit doua, urmeaza sa castigam campionatul si Cupa Romaniei. Ii dedic victoria patronului, familiei si tuturor fanilor.

In momentul de fata am trecut la urmatoarea etapa, e un pas important. stiam ca avem valoare sa trecem de Legia, chiar daca la Bucuresti nu am facut un joc foarte bun. Stiam ca vom avea o "dubla" grea. Federico marcheaza meci de meci. Pana in iarna va marca cele 10 goluri. Sunt bucuros ca a intrat in ritmul echipei si ca este mult mai bine pregatit fizic" - Laurentiu Reghecampf, antrenor Steaua, la Digisport.

"Am sperat ca baietii sa nu se piarda si presiunea sa se mute pe ei. Steaua a demonstrat inca o data ca poate sa joace si departe de casa. Am trecut peste absentele lui Chiriches si Pintilii si am castigat. Intr-un vacarm de nedescris am reusit sa intoarcem un rezultat negativ din tur. Victoria ii apartine patronului nostru. Poate ca aceasta calificare ii va alina din suferinta. Il asteptam langa noi. Nu uitati ca Stanciu a fost adus de Gigi. M-am gandit putin la Boro, dar din greseli inveti.

Astazi a marcat unul dintre atacantii criticati de toti marii specialist in fotbal din Romania. A facut un joc fabulos si a rezistat exemplar. Steaua este neinvinsa in toate cele 3 competitii in care a participat. Mi-as dori Benfica sau Porto, as vrea Manchester United, dar as vrea si PSG, pentru ca imi place foarte mult echipamentul si vreau sa facem schimb de tricouri" - Mihai Stoica la DigiSport.