Dupa 1-1 in tur (pe "Arena Nationala"), Steaua este obligata sa atace pe terenul celor de la Legia pentru a spera la calificarea in grupele Champions League. "Am venit sa castigam, presiunea va fi pe Legia, nu pe noi. Sper sa avem mai multa sansa decat in tur, cand am ratat prea mult", a declarat Laurentiu Reghecampf. Partida de la Varsovia va fi in direct pe TVR1, Digisport 1, Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21:45.

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / Dan Popescu

Echipe probabile:

Legia: Kuciak - Broz, Dossa Junior, Rzezniczak, Wawrzyniak - Vrdoljak, Furman - Kucharczyk, Radovici, Kosecki - Saganowksi (4-2-3-1). Antrenor: Jan Urban

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Gardos, Latovletici - Bourceanu, Filip - Adi Popa, Stanciu, Tanase - Piovaccari (4-2-3-1). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Arbitru: Pedro Proenca, ajutat de Tiago Trigo si Bertino Miranda (toti din Portugalia).

Despre Vlad Chiriches

"Vlad s-a antrenat normal. Nu au fost probleme. Speram ca va fi sanatos pana la ora meciului si, daca va fi asa, va juca. Daca nu, nu va fi niciun fel de problema" - Laurentiu Reghecampf.

Despre absenta lui Pintilii

"Este pacat ca lipseste Pintilii. Este un jucator important in angrenajul echipei. Daca va juca Chiriches, atunci vom avea o optiune in plus acolo, la mijlocul terenului. Daca nu, avem solutiile Filip, Prepelita, fotbalisti foarte buni" - Laurentiu Reghecampf.

Despre calificarea in grupele Champions League

"Am venit sa castigam. Toata presiunea va fi pe Legia, nu pe noi. Sper sa avem mai multa sansa fata de meciul tur, cand am ratat prea mult. Nu, nu va fi nicio problema financiara daca nu ne calificam. Suntem un club puternic. Daca ne calificam, bine, daca nu, mergem in Europa League si vom incerca sa ne calificam la anul in Liga Campionilor" - Laurentiu Reghecampf.

Steaua nu mai este favorita

"Pana acum au existat mai multe partide importante in cariera, dar doar in cea de jucator. Aceasta e cea mai mare provocare pentru mine ca tehnician. Adevarul e ca avem sansa sa scriem istorie. Si am incredere in jucatorii mei, sunt convins ca vor fi concentrati 100 si, prin ambitie, putem elimina Steaua. Inainte de partida o consideram pe Steaua favorita, dar rezultatul din tur ne da incredere. Avem un mic avantaj si trebuie sa profitam de el" - Jan Urban, antrenor Legia Varsovia.