Transferul fundasului Stelei Vlad Chiriches la echipa engleza Tottenham Hotspur s-a realizat oficial. Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a declarat sambata seara, dupa meciul Gaz Metan - Steaua, ca cele doua cluburi s-au inteles in privinta transferului, astfel ca ultimul meci al lui Chiriches la Steaua va fi returul cu Legia Varsovia, daca acesta se recupereaza dupa accidentare.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Starea lui Chiri este buna. S-au inteles cluburile pentru transferul lui. Ma bucur foarte mult pentru el. I-am spus sa aiba rabdare si incredere. Sper ca el sa ne ajute marti seara, daca va fi, binineteles, sanatos. Clubul a luat multi bani pe el si sunt sigur ca va ajunge la o echipa si mai mare. Nu pot sa spun suma pentru care s-a transferat, dar este una foarte mare. Va fi cel mai scump transfer din istoria Stelei. Patronul Stelei mi-a transmis sa va spun ca si-a dat acordul si tot ce mai ramine este sa parafam actele. El va ramane in istoria acestui club, daca vom reusi sa calificam echipa in grupele Champions League", a declarat Reghecampf in cadrul conferintei de presa.

Managerul Mihai Stoica a dezvaluit insa pretul transferului fundasului in Premier League: 9,5 milioane euro.

Pe de alta parte, Giovanni Becali, impresarul lui Chiriches, a declarat ca fundasul nu a semnat inca: "Jucatorul nu a semnat inca, trebuie sa se inteleaga si el cu Tottenham. Steaua a facut o eroare anuntind acest transfer, chiar daca ar fi perfectat 100%. Asta e parerea mea. Steaua mai are un meci de jucat, jucatorul nu trebuia sa stie acest lucru." - Giovanni Becali, la Dolcesport, potrivit gsp.ro.

Steaua va disputa returul in play-off-ul Champions League impotriva echipei Legia Varsovia marti seara. In tur, scorul a fost 1-1. Chiriches a fost indisponibil pentru acel meci, din cauza unei accidentari.