Steaua a invins sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0) echipa CFR Cluj, intr-un meci din etapa a V-ia a Ligii I. Golurile echipei antrenate de Laurentiu Reghecampf au fost marcate de Piovaccari '12, Adi Popa '34 si Tanase '60.

Steaua, victorie cu CFR ClujFoto: Agerpres

"A fost un meci foarte bun, aceasta este atitudinea de care avem nevoie. Sunt mandru de toti jucatorii. Ma bucur foarte mult ca am reusit sa castigam. Pentru noi, urmeaza o dubla foarte importanta, pe care trebuie s-o pregatim foarte atenti. Vor fi doua meciuri foarte dificile cu Legia, avem nevoie de liniste si intelegere'', a spus tehnicianul.

In continuare, el a precizat : ''Avem anumite probleme medicale, ma refer la Chiriches si Tatarusanu, care au primit lovituri, dar vor fi pregatiti pana la meciul de miercuri. Vor lipsi Tatu si Nikolici si ne gasim in situatia sa-l punem pe Iancu sa joace intr-o postura mai ingrata pentru el. Este mijlocas nu atacant, stim ca vor fi foarte multi specialisti care vor comenta, dar am vorbit cu el si este in ordine''.

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches (Gardos '70), Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - A. Popa, Stanciu, Tanase (Cristea '63) - Piovaccari (G. Iancu '56). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

CFR Cluj: Felgueiras - Velayos, Cadu, Piccolo, Camora - Deac, Obiora, Voiculet (Muniru '72) - Maah, Batin (Hora '71), Fl. Costea (Kapetanos '54). Antrenor: Petre Grigoras.

La meciul din Ghencea au asistat aproximativ 13.000 de spectatori.