Steaua i-a impresionat pe adversarii polonezi de la Legia Varsovia inaintea play-off-ului Ligii Campionilor. Antrenorul Legiei, Jan Urban a avut numai cuvinte de lauda la adresa echipei romane intr-un interviu din presa poloneza intitulat "Steaua e ca Barcelona". "Si eu ma gandeam ca Steaua nu este Barcelona sau Manchester United. Dar dupa ce i-am vazut... In opinia mea, Steaua este o echipa de clasa, cam de locul trei in grupele Ligii Campionilor. Nu este de top, dar nici mult nu mai are", a spus antrenorul polonez.

Steaua BucurestiFoto: HotNews / Dan Popescu

"Campioana Romaniei este marea favorita a acestei duble. Si nu spun asta doar pentru ca au eliminat cu usurinta pe Vardar si Dinamo Tbilisi, iar in primavara au ajuns in optimile Europa League", a declarat antrenorul legiei Varsovia, Jan Urban pentru polskatimes.pl.

"Steaua este un club care a adunat cei mai buni jucatori din Romania, au fotbalisti care joaca agresiv si au in compozitie jucatori foarte bine antrenati cu un nivel tehnic ridicat. Sint mici, dar cu o constitutie atletica si picioare puternice. In plus, au virsta medie potrivita pentru performanta. Avem un vis si nu cedam, dar trebuie sa fim realisti. In contrast cu polonezii, Steaua are jcuatori fantastici", considera tehnicianul polonez.

"Nu imi caut un alibi, va spun adevarul. N-avem nici o baza pentru succes! Uitati-va ce loc ocupa Steaua in clasamentul coeficientilor UEFA. Faptul ca sunt capi de serie nu este ceva intamplator", a mai declarat Urban.

Si eu ma gandeam ca Steaua nu este Barcelona sau Manchester United pana cand i-am vazut jucand. In opinia mea, Steaua este o echipa de clasa, cam de locul trei in grupele Ligii Campionilor. Nu este de top, dar nici mult nu mai are. Totusi, speram sa facem o surpriza, iar in primul meci din deplasare sa obtinem un scor ce sa ne permita sa speram la calificare, iar apoi in meciul de acasa vom avea sprijinul fanilor", a mai declarat Urban.

Primul meci dintre Steaua si Legia Varsovia se va disputa pe 21 august de la ora 21:45 pe Arena Nationala. Returul este programat o saptamana mai tarziu pe stadionul Pepsi Arena din Varsovia.