Tunisianul Yunes Hamza, atacantul celor de la Petrolul Ploiesti, a declarat luni la televiziunea DigiSport 1 ca a fost batut pe plaja din Mamaia de catre bodiguarzii primarului din Constanta Radu Mazare. Potrivit lui Hamza, oamenii de securitate apropiati de Radu Mazare l-au agresat dupa ce acesta a avut un schimb verbal dur cu edilul constantean in urma unui incident pe apa - jucatorul tunisian facea jet-ski in timp ce primarul Mazare facea parasailing, cei doi fiind aproape sa se ciocneasca. "Nu vad cu ochiul drept. Am puncte de sutura. Imi voi scoate certificat medical si voi face plangere. Ce sa mai fac aici? Plec daca nu mi se face dreptate. Nu suntem animale", a declarat Hamza ce sustine ca are drept martor un alt jucator de fotbal aflat cu el pe plaja.

Yunes HamzaFoto: Agerpres

"Eram al Mamaia, la plaja. Eram in apa cu un ski jet, iar primarul Radu Mazare era sa intre mine, facea parasailing. L-am evitat", a declarat Younes Hamza la DigiSport 1.

"A inceput sa ma insulte. I-am raspuns, iar cand am iesit din mare, doi oameni de securitate au venit si au inceput sa ma loveasca. M-a frapat! Mi-au umflat ochiul si am puncte de sutura. Am chemat politia, ca nu suntem animale si imi voi chema si avocatul, ca sa fac plangere. Nu e normal asa ceva, suntem intr-o tara europeana. Toata lumea mi-a spus ca sunt oamenii primarului. Mi-au spus ca degeaba chem politia, fiindca nu vor face nimic. Imi voi scoate certificat medical si voi face plangere. Ce sa mai fac aici? Plec daca nu mi se face dreptate. Nu suntem animale", a mai spus Hamza, precizand ca l-a avut martor pe tunisianul Ben Youseff, jucator la echipa de fotbal Astra Giurgiu.

"Chiar daca era greseala mea, el a inceput sa ma insulte. Sunt sigur ca era Mazare. Politia a venit dupa o ora. Nu vad cu ochiul drept. Nu mi s-a intamplat niciodata asta", a incheiat atacantul tunisian de 27 de ani.

Radu Mazare: A incercat sa ma calce cu jetski-ul. Il dau in judecata pentru tentativa de omor

"Un baiat, care ulterior am aflat ca ar fi fotbalist, se plimba cu skijetul total aiurea si a intrat in mine, dupa care a inceput sa ma injure. Dupa aceea a continuat sa ma insulte si sa incerce sa ma calce cu acel skijet. Eu ma plimbam linistit cu zmeul si a venit acest descreierat sa dea peste mine!", sustine Radu Mazare pentru Gazeta Sporturilor.

"Cum va imaginati ca as fi putut sa-l lovesc eu, cu un zmeu, pe el, care avea cai putere sub el?! Astept sa vina avocata si voi face plingere impotriva acestui Hamza si il voi da in judecata pentru tentativa de omor. Am 30 de martori, printre care salvamarii. Am aflat, ulterior, ca mai devreme, nestiind sa se plimbe cu acest skijet, era sa loveasca un copil. E exact ca si cum tu ai fi cu bicicleta, eu te lovesc cu masina si dupa aceea tot eu ma pling!", a explicat Mazare.

Radu Mazare sustine ca nu stie daca Hamza a fost agresat de bodyguarzii sai: "Domnule, eu nu sint un tip agresiv. Eu ascultam muzica, ma plimbam linistit pe mare cu acel zmeu. Dupa acest incident eu am continuat sa ma plimb cu zmeul, nu stiu daca a fost batut sau ce a facut el ulterior. Este chiar tupeist acest baiat si n-ar fi rau sa plece din tara. Nu poti sa vii intr-o tara straina si sa faci ce vrei tu, sa dai peste oameni ca nu stii sa stapinesti un skijet! Ma gindesc sa-i interzic accesul la skijet pentru ca acest baiat e un pericol", a mai declarat Mazare pentru GSP.