Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca ii pare rau ca decizia TAS in cazul Rapidului nu a venit saptamana viitoare si astfel meciul contand pentru etapa a treia a Ligii I sa se fi disputat conform programarii, de la ora 21:00, pe Arena Nationala, transmite Mediafax.

Mihai StoicaFoto: HotNews / Dan Popescu

"Ca sa ma pronunt despre decizia TAS, ar trebui sa stapanesc foarte bine problemele astea si chiar nu am fost interesat de dosarul Rapidului sau de dosarul Concordiei. Asteptam foarte mult jocul cu Rapid, ne pare rau ca TAS nu a dat o decizie saptamana viitoare", a spus Stoica.

Mihai Stoica a afirmat ca amanarea meciului cu Concordia Chiajna a afectat foarte mult programul de pregatire al echipei. "Faptul ca nu jucam ne-a afectat foarte mult programul. Oamenii de la noi nu o pregatesc dupa ureche. Jucatorii au iesit cel mai prost din toata combinatia asta. Bine ca am aflat ieri seara si nu azi pe la pranz. Este jenant ce se intampla, pentru ca deciziile astea cineva trebuie sa si le asume si sa plateasca pentru ce s-a gresit. Nu e normal sa facem inconjurul lumii cu astfel de evenimente, pentru ca ce s-a intamplat acum intrece orice limite si nu ma asteptam la asta", a completat Stoica.

Pe de alta parte, Mihai Stoica a precizat ca fundasul Vlad Chiriches nu va mai fi trist in momentul in care va primi o oferta mai avantajoasa decat cea de la Tottenham. "Cred ca oricine ar fi suparat sau dezamagit daca ar rata un transfer, dar cred ca Vlad Chiriches va fi fericit cand va primi o oferta de la o echipa mai valoroasa decat Tottenham, cand va avea o propunere de salariu mai mare si asta se va intampla daca echipa noastra se va califica in Liga Campionilor", a mentionat Stoica, care a precizat ca pentru meciul cu Dinamo Tbilisi s-au vandut 25.000 de bilete.

El a subliniat ca Steaua va mai transfera doi jucatori saptamana viitoare. "In momentul asta, cu intaririle la care ne-am gandit, cred ca putem ajunge chiar sa facem o figura foarte buna. Mai sunt doi jucatori pe care dorim sa-i transferam si saptamana viitoare cred ca o vom face. Nu o sa discutam acum despre ce jucatori e vorba", a adaugat Stoica.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anuntat, in cursul zilei de vineri, ca Federatia Romana de Fotbal trebuie sa retrogradeze Rapidul, iar in locul giulestenilor sa evolueze in Liga 1 formatia Concordia Chiajna. In aceste conditii, derbiul Steaua - Rapid (de sambata, 3 august), nu se va mai disputa.