Adrian Cristea a semnat un contract valabil pentru urmatoarele doua sezoane cu Steaua, informeaza Digisport. In varsta de 29 de ani, Cristea a evoluat de-a lungul carierei la formatii precum Poli Iasi, Dinamo, U Cluj, Standard Liege si Petrolul.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt foarte bucuros, entuziasmat ca am semnat cu Steaua. E foarte greu sa rezisti tentatiei de a semna cu Steaua cand primesti o oferta din Ghencea. Le promit suporterilor ca voi da totul pentru a ajuta la indeplinirea obiectivelor" - Adrian Cristea pentru Gsp.ro.

"(n.r. Gigi Becali) Ne-am chinuit, am stat pe telefoane toata ziua! Si-a cheltuit cartele pe urmatoarele patru zile pentru ca a stat numai pe telefon cu noi. Are 25 de minute pe zi, dar si-a sacrificat tot pentru a face acest transfer. Cristea a semnat pe doi ani si am trait o chestie incredibila. El și-a dorit mult acest transfer, dar Becali era sa piarda acest transfer in favoarea celor din Kazahstan, pentru ca nu putea sta pe telefon.

Negocieri la telefon purtate, disperare din toate partile, n-am trait in viata mea. Am vazut ca ati spus ca este capricios, dar el este un jucator mare, toti sunt capriciosi. A vorbit des cu Gigi Becali, se intrerupea doua ore, apoi astepta sa il sune, iar se intreupea, iar asteptam doua ore. In urmatoarea saptamana nu va mai vorbi cu familia lui, doar ca sa faca acest transfer. Rar se nasc fotbaliști ca Adrian Cristea. Prima lui intrebare dupa ce a semnat a fost: la cat avem primul antrenament?" - Anamaria Prodan (impresarul fotbalistului) pentru Digi Sport.