Steaua abordeaza meciul de la Tbilisi (Champions League - turul trei preliminar) cu gandul doar la victorie. "Vrem sa facem un meci bun, care sa ne aduca liniste pentru retur", a declarat Laurentiu Reghecampf. Partida Dinamo Tbilisi - Steaua va incepe la ora 19:00, urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews.ro.

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

Echipe probabile:

Dinamo: Loria - Ustaritz, Kvirkvelia, Seturidze, Kvaratskhelia - Khmaladze, Merebashvili, Grigalashvili, Papava - Dvali, Xisco.

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiricheș, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Tanase - Nikolic

Arbitru: Robert Schorgenhofer. Asistenti: R. Brandner, M. Winsauer (toti din Austria). Stadion: "Boris Paichadze"

"Steaua e bine pregatita din punct de vedere fizic, dar noi jucam acasa si vrem sa trecem de ei. stim totul despre ei, stim cum joaca. De asemenea, cred ca si ei stiu multe lucruri despre noi. Ma cunosc pe mine foarte bine, in primul rand. Daca nu eram bine pusi la punct in aparare nu mai eram aici. Sper ca toti sunt pregatiti pentru acest meci si, daca Steaua va marca un gol, noi va trebui sa le dam cel putin doua" - Dusan Uhrin Jr.

"Este un meci important pentru noi, deoarece ne dorim foarte mult sa ne calificam. Dorim sa facem un meci foarte bun, care sa ne aduca liniste pentru retur" - Laurentiu Reghecampf.