Bodyguardul care i-a agresat pe jurnalistii Pro TV la Skopje, Iulian Ionita "Buze", a fost audiat de politia macedoneana si a pledat vinovat in fata tribunalului, fiind amendat cu 25.000 de dinari (400 de euro), la fel cum a fost si managerul stelist, Mihai Stoica, potrivit Mediafax.

Agentia de Monitorizare a Presei "ActiveWatch" a anuntat, in cursul zilei de marti, printr-un comunicat postat pe site-ul institutiei, ca va sesiza UEFA cu privire la comportamentul managerului general al FC Steaua, Mihai Stoica, care, impreuna cu doi bodyguarzi, a agresat o jurnalista a Protv in Macedonia, la Skopje.

Bodyguardul care a agresat echipa de jurnalisti trimisa de Pro TV si Pro Sport in Macedonia, la meciul echipei Steaua Bucuresti cu Vardar Skopje, este un cunoscut "pumn de fier" din lumea interlopa bucuresteana, in special din cartierele Rahova si Ferentari. Iulian Ionita, poreclit "Buze", este un apropiat al clanului Sportivilor si coordoneaza o mica grupare de "gorile" care lucreaza pentru diversi clienti care platesc pentru asigurarea pazei si protectiei, dar si ca bodyguarzi neoficiali la diverse afaceri din cele doua cartiere bucurestene. Dupa ce managerul echipei Steaua a scapat doar cu o amenda de 400 de euro, dispusa de un judecator din Macedonia pentru tulburarea ordinii publice, in contextul agresarii jurnalistei Alexandra Tanasescu, politia din Skopje il cauta acum pe bodyguardul "Buze", acuzat de vatamare corporala, scrie Gandul.