In cazul in care va trece de Vardar Skopje (campioana Romaniei s-a impus cu 3-0 in tur), Steaua o va intalni in turul trei preliminar al Champions League pe Dinamo Tbilisi (a castigat mansa tur cu 5-1). "Ma bucur ca am picat cu Steaua, va fi o dubla deschisa oricarui deznodamant", a declarat Dusan Uhrin Jr, antrenorul formatiei din Georgia.

Dusan Uhrin JrFoto: AGERPRES

Ce spune Laurentiu Reghecampf

"Dinamo Tbilisi este o echipa foarte puternica, pe care am urmarit-o chiar in aceasta vara, intr-un meci amical castigat in fata celor de la sahtior Donetk. Au jucatori foarte buni si pot pune mari probleme oricarei echipe. Vom avea parte de doua meciuri dificile, insa noi trebuie sa ne concentram mai intai la returul cu Vardar Skopje. Vom avea suficient timp dupa aceea pentru a vorbi si studia campioana Georgiei" - Laurentiu Reghecampf, citat de gsp.

Dusan Uhrin Jr - "Ma bucur ca am picat cu Steaua"

"Ma bucur ca am picat cu Steaua. Este un adversar redutabil. Imi place ca ma reintorc in Romania. Este o "dubla" deschisa oricarui deznodamant.

Am vazut ce lucruri frumoase a facut Reghecampf. E un antrenor foarte, foarte bun. Cunosc cat de cat ceea ce poate juca Steaua. Am antrenat 3 jucatori de acolo. Latovlevici, Nikolici, Bourceanu. Echipa mea va fi apta sa isi poata masura fortele cu Steaua" - Dusan Uhrin Jr. la gsptv.

Steaua va disputa primul meci in deplasare pe 30 sau 31 iulie, iar returul va avea loc pe "Arena Nationala", pe 6 sau 7 august.