Steaua debuteaza in noul sezon al cupelor europene impotriva celor de la Vardar Skopje, in turul doi preliminar al Champions League. Campioana Macedoniei vrea sa produca marea surpriza in fata echipei lui Laurentiu Reghecampf. Partida de pe "Arena Nationala" va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20:45.

Steaua BucurestiFoto: steauafc.com

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Iancu, Tanase - Nikolic. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Vardar: Pavlovic - Reljici, Bojovic, Tanevski, Cisarski - Petrovic - Temelkov - Gimenez, Petrov, Strojkov - Kostrovski. Antrenor: Blagoja Milevski.

Arbitri: Radek Prihoda - P.Filipek, P.Blazej - Jiri Jech (toti din Cehia).

"Vardar sunt campionii Macedoniei si au fost aproape sa produca o surpriza anul trecut, cu BATE Borisov. Le vom oferi suporterilor un meci frumos si sper ca stadionul sa fie plin la meciul de la Bucuresti" - Laurentiu Reghecampf.

"Favoriti? In fotbal nu sunt favorite. Nu cred ca exista o favorita in nici un joc, depinde doar de noi cum vom juca in acest meci si cum vom intra in el. Vreau sa le demonstram tuturor si sa continuam sa le aratam ca suntem numarul unu. Intotdeauna vrem sa ne calificam cat mai sus posibil" - Daniel Georgievski (conform gsp).

"Toata lumea stie ca Steaua este un club mare, cu jucatori foarte buni. Vom incerca sa dam tot ce avem mai bun. Vrem victoria, dar si egalul e bun. Am studiat cu atentie in special ultimul meci impotriva Petrolului din Supercupa, dar am vazut si partidele cu Ajax si Chelsea" - Blagoja Milevski, antrenor Vardar.

In cazul in care trece de Vardar, Steaua va intalni una din formatiile: Maccabi Tel Aviv, Maribor, Slovan Bratislava, Sheriff Tiraspol, Dinamo Tbilisi, Ekranas, Molde, Elfsborg, HJK Helsinki sau Neftci Baku.