Juristul FC Universitatea Craiova, Mircea Moise, a depus, joi, la Federatia Romana de Fotbal, documentele necesare pentru inscrierea formatiei oltene in sezonul 2013/2014 al Ligii a II-a, informeaza Mediafax.

Reunirea echipei va avea loc pe 22 iulie, cand este programata vizita medicala, iar de pe 26 iulie va avea loc prima parte a stagiului de pregatire.

Clubul finantat de Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova, a incheiat un contract pentru doi ani cu autoritatile municipiului Drobeta Turnu Severin, urmand sa dispute meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Municipal din localitate.

Pe de alta parte, cealalta echipa din Craiova care doreste sa se inscrie in Liga a II-a, CS Universitatea, isi va prezenta lotul de jucatori, duminica, de la ora 12.30, in sala de conferinte a Salii Polivalente.

Dupa excluderea gruparii FC Universitatea Craiova, in vara anului 2011, Adunarea Genereala a FRF a oferit, anul trecut, cate un loc in Liga a II-a atat clubului condus de Mititelu, conform unei hotarari a Curtii de Apel Bucuresti, cat si Primariei Craiova, locuri neocupate pana in prezent.

Initial, primarul Lia-Olguta Vasilescu l-a sustinut pe Mititelu in disputa sa cu FRF si in incercarea de a reinscrie echipa in Liga a II-a. Vazand ca Mititelu nu reuseste sa faca rost de banii necesari inscrierii formatiei in Liga a II-a, Primaria Craiova a decis sa formeze o alta echipa in cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Autoritatile locale din Craiova au evacuat, la 27 iunie, gruparea Universitatea Craiova patronata de Adrian Mititelu de la Stadionul Ion Oblemenco, pentru a face loc noii grupari.

Ulterior, finantatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anuntat ca gruparea pe care o conduce urmeaza sa se reafilieze si sa se inscrie in competitie.