Carlo Ancelotti a fost prezentat oficial de Real Madrid, noul antrenor al galacticilor discutand cu presa in cursul zilei de marti. "Am venit la Madrid ca sa castig trofee, istoria obliga la rezultate bune. Vreau sa jucam un fotbal ofensiv", a declarat tehnicianul italian.

Carlo Ancelotti, prezentat oficial la Real MadridFoto: Captura YouTube

"Sunt foarte fericit sa ajung la Real Madrid, la un club care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ii multumesc lui Florentino Perez pentru increderea aratata si nu in ultimul rand celor de la PSG, care m-au lasat sa plec. Obiectivul meu e clar aici - am venit sa castig trofee, istoria obliga la rezultate bune.

Trebuie sa muncim mult, nimic nu se realizeaza fara munca. Vreau sa jucam un fotbal ofensiv, sa marcam mult. La cel mai mare club din lume trebuie sa castigi in urma unui joc spectaculos" - Carlo Ancelotti, intr-o conferinta de presa.

Nascut pe 10 iunie 1959, Carlo Ancelotti a pregatit de-a lungul timpului echipele Reggiana, AC Parma, Juventus, AC Milan, Chelsea si PSG.

Printre altele, Ancelotti a cucerit de doua ori Champions League - cu AC Milan, in anii 2003 si 2007.

Principala tinta a lui Carlo Ancelotti va fi castigarea Champions League - ar fi a zecea din istoria echipei de pe "Santiago Bernabeu".