Mircea Lucescu a discutat despre viitorul formatiei pe care o pregateste, tehnicianul roman aratandu-se multumit cu faptul ca Sahtiorul a scos o suma imensa prin vanzarea a doar trei jucatori. "Nu cred ca e club in Europa sa castige 100 de milioane de euro din transferuri", a punctat Lucescu.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Noii jucatori veniti au nevoie de timp sa se adapteze. Si lui Wiliam i-a luat doi ani pentru a deveni un jucator complet, acelasi lucru se va intampla si cu noii veniti. Henrikh Mkhitaryan si-a facut un nume in Europa. Nu e usor sa marchezi atatea goluri in conditiile in care golgeterul Ucrainei are in mod normal 12-14 goluri. Campionatul viitor va fi foarte greu. Am pierdut trei jucatori importanti dincolo de transferurile reusite. Nu cred ca e club in Europa sa castige 100 de milioane de euro din transferuri", a spus Mircea Lucescu la Dolcesport.

Sahtior s-a despartit in acest an de Willian (plecat la Anji pentru 35 de milioane de euro) si de Fernandinho (transferat la Manchester City pentru 42 de milioane de euro). In plus, campioana Ucrainei se va desparti in urmatoarele zile de Henrikh Mkhitaryan - va pleca la Liverpool pentru 27 de milioane de euro.