Ionut Negoita a vorbit despre planurile lui Dinamo pentru noul sezon competitional, obiectivul "cainilor" fiind o clasare in primele patru locuri. "In linii mari, s-au rezolvat transferurile, mai avem nevoie de doi jucatori. Vom juca meciurile importante pe Arena Nationala, iar pe celelalte pe Stefan cel Mare", a precizat Negoita.

Ionut NegoitaFoto: Facebook

"Suntem intr-o continua organizare sa rezolvam cu jucatorii pe care ii vom aduce. In linii mari s-au rezolvat transferurile, mai avem nevoie de vreo doi jucatori, dar ii vom rezolva in perioada urmatoare. Vom vedea ce vom face cu Rotariu, inca nu e nimic definitiv. In functie de de echipele cu care vom juca, vom disputa partidele atat pe National Arena, cat si pe arena din Stefan cel Mare.

Daca reusim sa ne luptam pentru titlu, nu vom refuza, dar sa nu ne imbatam cu apa rece. Target-ul nostru pentru sezonul viitor este o clasare in primele patru", a declarat Ionut Negoita la sport.ro.

Noul stadion - mai asteapta

"Se lucreaza si la proiectul stadionului, va fi un proces mai de durata, dar eu sunt optimist si cred ca se va rezolva", a completat omul de afaceri.

Dinamo a incheiat ultimul sezon din Liga 1 pe locul 6, formatia din Stefan cel Mare nu va participa in viitoarea editie a cupelor europene.