Mihai Stoica a prezentat la o conferinta de presa un comunicat din partea lui Gigi Becali care transimite ca se retrage din viata publica, nu va mai face declaratii si cere ca la emisiunile TV sa nu se mai vorbeasca despre el, scrie Mediafax. Nu este prima oara cand Becali promite sa se retraga din viata publica, iar comunicatul de acum vine cu un ton lacrimogen ce nu-l caracterizeaza pe fostul patron al Stelei.

"Am iesit definitiv si irevocabil din viata publica, asa ca va rog din inima, pentru cat v-am stat la dispozitie atata timp, un minim respect pe care cred ca-l merit.

1. Lasati-mi familia in pace, nu o mai panditi.

2. Nu ma mai haituti pe mine, pentru ca nu voi mai da nicio declaratie.

3. Ii rog din suflet pe realizatorii de emisiuni, pe analistii politici, pe analistii sociali, pe politicieni, persoanele publice, sa nu mai comenteze despre mine daca se poate.

4. Am o pedeapsa de executat, pe care vreau sa o execut conform codurilor de procedura legala. Probabil candva voi da o explicatie, dar o singura data pentru toata lumea. Sper si imi doresc sa ajung la concluzia ca atata timp cat am stat cu voi, am stat cu niste oameni, scris cu majuscule, care inteleg cuvantul, nu cu alt fel de fiinte. Semneaza Gigi Becali".

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, la 4 iunie, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul "Valiza", decizia dispusa de Completul de cinci judecatori al instantei supreme fiind definitiva. Becali se afla la inchisoare din 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN.