Echipa nationala Romaniei a invins, marti, cu scorul de 4-0 (2-0), reprezentativa similara a statului Trinidad-Tobago, intr-o partida amicala disputata pe Arena Nationala si in care atacantul Ciprian Marica a reusit prima sa "tripla" sub "tricolor", potrivit Mediafax.

Au marcat: Marica '31, '33, '81 si Cyrus '49 autogol.

1-0: Torje a centrat de pe partea dreapta, Goian a recentrat cu capul din plonjon din apropierea liniei de fund, mingea a ajuns la Marica, iar acesta a sutat din sase metri, insa portarul Phillip a respins tot pana la atacantul roman, care a reluat din cinci metri la coltul lung.

2-0: Bogdan Stancu a avut o actiune personala pe partea dreapta, a pasat in interiorul careului lui Marica, care dupa ce a preluat a sutat de la 14 metri la coltul scurt.

3-0: Grozav a centrat cu exteriorul, Cyrus a intervenit pe traiectorie si incercarea sa de respingere cu o lovitura de cap a trecut peste portarul Phillip.

4-0: Torje a executat un corner de pe partea dreapta, iar Marica a reluat cu capul din sase metri la coltul scurt.

Romania: Lobont - Matel (Luchin '46), Gaman, Goian (D. Grigore '46), Rat - N. Grigore (Hoban '46), Lazar (Nistor '66) - Torje, Stancu (Stoian '82), Chitu (Grozav '46) - Marica. Selectioner: Victor Piturca.

Trinidad-Tobago: Phillip - Hoyte, Bakr, Cyrus, Jones - Carter, Boucaud (Glen '78), Theobald (Birchall '71), Molino (Guerra '54) - Roberts (Winchester '71), Jorsling (Gay '54). Selectioneri: Jamaal Shabazz si Hutson Charles.

Cartonase galbene: Stancu '19, Rat '41 / Boucaud '15, Jones '18.

Partida a fost arbitrata de o brigada din Serbia, avandu-l la centru pe Milorad Mazici, ajutat la cele doua linii de Milovan Ristici si Igor Radojicici. Arbitru de rezerva a fost romanul Radu Petrescu.

La meci au asistat 10.128 de spectatori.

Suporterii de la cele doua peluze au scandat de mai multe ori pe parcursul meciului "Mitica la puscarie" si "Mircea Sandu esti o mizerie".