Problemele financiare de la Steaua par sa-si fi gasit rezolvare (n.r. jucatorii nu si-au primit salariul de trei luni), Andrei Hrebenciuc urmand sa imprumute formatia ros-albastra cu suma de trei milioane de euro, sustine Prosport. In schimbul acestor bani, fiul lui Viorel Hrebenciuc va fi numit in functia de presedinte executiv la campioana Romaniei.

Andrei HrebenciucFoto: Agerpres

Banii putini de la UEFA, marea problema a Stelei

Dupa ce a ajuns pana in "optimile" Europa League, Steaua spera sa primeasca de la UEFA suma de aproximativ 4.5 milioane de euro. Cum banii primiti din market pool s-au diminuat, campioana Romaniei a primit doar 500.000 de euro. In aceste conditii, jucatorii nu au primit salariile restante (pe ultimele trei luni) si nici primele pentru castigarea campionatului.

Salvarea vine de la familia Hrebenciuc

Rezolvarea problemelor financiare de la Steaua va veni, dupa cum sustine Prosport, de la omul de afaceri Viorel Hrebenciuc. Prin intermediul lui Andrei (n.r. fiul afaceristului), Steaua va primi un imprumut de trei milioane de euro. Banii ar putea fi returnati dupa ce formatia lui Laurentiu Reghecampf ar intra in grupele Champions League (aceasta este marea tinta a ros-albastrilor).

Pentru a vedea cum sunt cheltuiti banii, Andrei Hrebenciuc va fi numit in functia de presedinte executiv la Steaua (post vacant in acest moment).

Cum a facut rost de bani

In varsta de 28 de ani, Andrei Hrebenciuc ar fi facut rost de bani dupa ce a pus gaj cateva terenuri din jurul Bucurestiului. In schimbul acestui lucru, acesta a primit un credit la banca in valoare de trei milioane de euro.

"Daca nu ma implic acum, atunci cand?", a precizat Viorel Hrebenciuc pentru Prosport, in legatura cu o posibila implicare la Steaua Bucuresti.