Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua Bucuresti, care fusese retinut joi dupa ce, impreuna cu doi nepoti ai sai, ar fi batut mai multe persoane, a fost arestat pentru 29 de zile, printr-o decizie luata vineri de Judecatoria Sectorului 4, transmite Mediafax.

Gheorghe MustataFoto: Captura YouTube

Alaturi de Mustata, au fost arestati nepotii acestuia, Doru si Stefan Cristian Mustata, precum si alti trei apropiati ai liderului galeriei steliste, Marian Florin Buboia, Andrei Tiberiu Dumitru si Marian Daniel Covaci, acestia din urma fiind acuzati de violare de domiciliu.

Potrivit anchetatorilor, joi seara, Aurel Mecic a venit la Sectia 16 si s-a plans ca mai multi barbati trimisi de Gheorghe Mustata au venit la poarta lui si ii ameninta familia.

Desi avea pe urmele sale masina Politiei, Mustata ar fi mers direct la adresa lui Aurel Mecic, unde, insotit de cei doi barbati, despre s-a dovedit ca sunt doi nepoti de-ai sai, a intrat in curte.

Pana ca echipajul sa ajunga la fata locului, agresorii au apucat sa-i bata pe toti cei care se aflau in imobil. Sursele citate au precizat ca acestia nu s-au oprit nici la solicitatea politistilor, care au fost nevoiti sa traga doua focuri de avertiment.