Liga 1 va suferi, aproape sigur, modificari in viitorul sezon competitional, din cauza problemelor legate de formatiile care nu au primit licenta. "Nu stiu daca raman 16 echipe, cred ca Liga 1 va fi mica de tot", a precizat Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dumitru Dragomir (foto arhiva)Foto: Hotnews

Despre Rapid si "U" Cluj

"Din cate am auzit eu prin federatie nu se mai poate face nimic" - Dumitru Dragomir.

Despre viitorul Ligii 1 la fotbal

"Nu stiu daca Liga I ramane cu 16, cred ca va fi mica de tot. In afara de cele care n-au primit licenta avem semnale ca sunt multe care nu pot sa isi desfasoare activitatea. Mai ales cele care promoveaza in Liga I. Legat de cate echipe vor fi in Liga I, ne va pune in fata unui fapt implinit comisia de licentiere a federatiei. Noi, Liga, nu avem nicio solutie sa contracaram. In niciun fel. Si dupa parerea mea nici federatia, dar s-ar putea sa gresesc" - Dumitru Dragomir, intr-o conferita de presa.

"Pentru cele care participa in cupele europene ne-am interesat si nu se poate scoate licentierea. In Grecia, sunt acum opt echipe care nu au luat licentierea si sunt retrase de pe prima scena a fotbalului elen", a completat Dumitru Dragomir.

Citeste si Ce se va intampla cu Liga 1 de fotbal - Campionatul intern, prins intre licentiere, condamnari si insolventa