Ion Craciunescu va reveni oficial la conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor in data de 1 iunie, dupa ce va avea loc Comitetul Executiv al FRF, informeaza Digisport. "Probabil ca de luni ma intorc la munca. Mi s-au cerut niste hartii, iar de saptamana viitoare sunt inapoi la treaba", a precizat Ion Craciunescu.

Ion CraciunescuFoto: Rompres

"Probabil ca de luni ma intorc la munca. Mi s-au cerut niste hartii si mai trebuie validata nou componenta a Comisiei, care se poate face doar in Comitetul Executiv. Saptamana viitoare sunt inapoi la treaba", a declarat Ion Craciunescu la Sport.ro.

Ion Craciunescu a primit din partea FRF o nota de punere in aplicare a deciziei Tribunalului Valcea, care a hotarat in urma cu trei saptamani ca fostul arbitru trebuie repus in functie.

In acest moment, Comisia Centrala a Arbitrilor este condusa de Alexandru Deaconu.

Cum ar putea arata noua conducere a CCA:

Ion Craciunescu - presedinte

Ioan Igna - vicepresedinte

Patriţiu Abrudan (prezent si in actuala conducere a CCA)

Cornel Sorescu (prezent si in actuala conducere a CCA)

Victor Berbecaru (prezent si in actuala conducere a CCA)

Fevronia Ion

Nicolae Grigorescu

Gheorghe Moise

Dan Lazarescu.

Ion Craciunescu a fost demis, la 1 august 2012, din functia de presedinte al CCA de catre Comitetul Executiv al FRF, intrunit la Casa Fotbalului, fara a i se oferi o explicatie. Ulterior, Craciunescu a atacat decizia FRF în justitie si a avut câstig de cauza.

Fostul arbitru Ion Craciunescu a condus Comisia Centrala a Arbitrilor în perioadele iunie 2003 - octombrie 2005 si octombrie 2011 - iulie 2012, sustine Mediafax.