Mihai Stoica a transmis la iesirea din penitenciarul Rahova un mesaj al lui Gigi Becali, in care acesta anunta ca Steaua va fi condusa in lipsa sa de antrenorul Laurentiu Reghecampf si de managerul gruparii ros-albastre "cu putere maxima", relateaza Mediafax.

Stoica si Reghecampf l-au vizitat, joi, la pranz, pe Gigi Becali, intalnirea dintre cei trei durand aproximativ o ora si 15 minute.

"Am de transmis doua mesaje din partea lui Gigi. Primul este ca Steaua va fi condusa de Laurentiu Reghecampf si de mine cu putere maxima. A insistat sa spun asta. Nimeni, nici macar oameni din familia lui, nu are voie sa se bage. Nimeni nu are nicio putere deasupra noastra, iar daca cineva vorbeste despre Steaua o face in nume propriu. Al doilea mesaj este urmatorul: se va tine de cuvant si isi va respecta cuvantul milimetric. Toate contractele se vor respecta ad litteram. In rest, orice intrebare imi puneti raspunsul este acelasi: Gigi Becali se cheama el", a declarat Stoica la iesirea din penitenciar.

Reprezentantii mass-media prezenti in fata penitenciarului l-au intrebat pe oficialul stelist daca petrecerea de final pentru sarbatorirea castigarii titlului va mai avea loc, dar acesta a raspuns: "Gigi Becali se cheama el". Ziaristii i-au mai adresat si alte intrebari, insa raspunsul a fost identic, managerul refuzand sa explice intelesul acestei expresii.

Laurentiu Reghecampf nu a dorit sa discute cu reprezentantii mass-media.

George Becali se afla in penitenciar dupa ce a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN.