Plecarea lui Jose Mourinho de la Real Madrid a fost comentata si de catre Xavi Hernández, mijlocasul Barcelonei. "Mourinho este un antrenor controversat, care a servit mereu drept motivatie pentru catalani. Madridul va ramane competitiv si fara el", a spus Xavi.

Xavi HernandezFoto: fcbarcelona.com

"Real Madrid va continua sa castige trofee si fara Jose Mourinho. Portughezul este un antrenor controvesat, care a servit mereu drept motivatie pentru catalani. Am castigat mult in acesti trei ani in care el a pregatit-o pe Real. Vom incerca sa cucerim trofee in continuare. Cu siguranta, Mourinho va antrena intr-un campionat puternic, la o echipa de top", a spus Xavi Hernández in cadrul unei conferinte de presa.

Florentino Perez a anuntat, in aceasta saptamana, ca a reziliat de comun acord intelegerea cu Jose Mourinho.

Cifrele lui Jose Mourinho la Real Madrid

A pregatit-o pe Real in 176 de partide. S-a impus in 127, a remizat in 27 si a pierdut 22 de intalniri. Pe 1 iunie, Mourinho va implini 1101 zile pe banca galacticilor.

Conform presei spaniole, Mourinho este antrenorul cel mai scump din istoria Realului. S-au cheltuit 220 de milioane de euro in mandatul lusitanului, iar rezultatele in cei trei ani au fost modeste.