Real Madrid cauta un inlocuitor pentru Jose Mourinho, iar pe langa varianta Carlo Ancelotti (nu este lasat de oficialii lui PSG sa plece la Madrid) a aparut si un nume surpriza, informeaza Marca. In varsta de 68 de ani, antrenorul dorit de Florentino Perez a cucerit Champions League cu "albii" in 1998. Numele sau este Jupp Heynckes.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dupa despartirea de Mourinho, vicecampioana Spaniei cauta un antrenor pe masura pentru a-i pregati pe galactici.

Aducerea lui Carlo Ancelotti este tot mai dificila, in conditiile in care conducatorii lui PSG nu vor sa-i dea drumul la Madrid.

Conform Marca, Jupp Heynckes este favorit sa o preia pe Real. Tehnicianul german disputa finala Champions League cu Bayern Munchen (se va duela cu Borussia Dortmund), iar dupa acest meci va deveni liber de contract.

Antrenorul a declarat in mai multe randuri ca vrea sa se retraga dupa finala de pe Wembley, dar jurnalistii de la Marca sunt de parere ca germanul are sanse mari sa accepte propunerea lui Florentino Perez.

In sezonul 1997-1998, Jupp Heynckes a cucerit Liga Campionilor cu Real Madrid, dupa 1-0 cu Juventus pe Amesterdam ArenA.