Presa spaniola de duminica anunta ca antrenorul portughez al formatiei Real Madrid, Jose Mourinho, va pleca saptamana viitoare de la gruparea iberica, transmite Mediafax.

Jose MourinhoFoto: AGERPRES

"Real Madrid vrea sa-l demita pe Mourinho", anunta cotidianul El Mundo, care asigura ca "Real nu mai vrea ca Jose Mourinho sa fie pe banca in acest sezon", la cele doua meciuri ramase de disputat.

"Chiar daca se prevede un adio in iunie, finalul haotic de sezon si esecul cu Atletico ar putea grabi plecarea controversatului antrenor", scrie El Mundo.

Cotidianul catalan Sport sustine, de asemenea, ca "Mou va pleca de la Real saptamana viitoare, dupa ce se va intalni cu presedintele Florentino Perez".

Ziarul Marca titreaza ca Mourinho "pleaca la Chelsea", afirmand ca "Real Madrid ar putea oficializa plecarea tehnicianului saptamana viitoare".

De-a lungul carierei, Jose Mourinho a pregatit echipele Benfica (2000), Uniao de Leiria (2001-2002), FC Porto (2002-2004), Chelsea (2004-2007), Inter (2008-2010) si Real Madrid (2010-prezent).