Dumitru Dragomir a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre cazurile cluburilor U Cluj si Rapid, formatii care nu au primit licenta pentru sezonul viitor. "Daca TAS-ul da un verdict impotriva comisiei de licentiere, aceste echipe raman in Liga 1", a precizat presedintele LPF.

Dumitru Dragomir (foto arhiva)Foto: Hotnews

Pentru U Cluj si Rapid, principala cale de atac o reprezinta Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

"Din punct de vedere regulamentar CEx si AG nu pot schimba nimic in cazul celor de la "U" Cluj si Rapid. Planul de licentiere este de o duritate extraordinara. Datoriile celor doua cluburi nu se compara cu cele ale Realului sau ale Juventus, dar am vrut sa fim mai catolici decat Papa. Trebuia sa ne gandim cand am semnat acel dosar de licentiere, trebuia sa fim atenti. Cluburile pot scapa daca TAS ia in considerare motivarea celor doua cluburi sau daca o instanta civila da o ordonanta ce va incalca regulamentul FRF, ca in cazul Universitatii", a declarat Dumitru Dragomir.

Cum ar putea arata Liga 1 in sezonul viitor

"Daca raman 16 echipe in Liga 1, campionatul va ramane la fel. Daca raman 14 sau mai putin vom trece la play-out si play-off. Eu cred ca vor ramane insa 18 si in sezonul viitor", a completat Dumitru Dragomir.