Mircea Sandu, presedintele FRF, s-a prezentat luni la DNA, pentru a da explicatii in cazul dezafilierii formatiei Universitatea Craiova. La iesirea de la audieri, Sandu a declarat ca nu se simte vinovat pentru disparitie clubului fanion al Baniei.

Mircea SanduFoto: AGERPRES

"Nu am nicio vina, am respectat statutul FIFA. Le-am spus procurorilor ca nu am facut decat sa apar integritatea fotbalului, atat cat am putut eu in toti acesti ani de cand sunt la conducerea Federatiei. Unii vor plati pentru toate aceste lucruri. Va spun sigur ca vor plati. Vom vedea rechizitoriul, dupa care, daca va fi cazul, ne vom apara. Din punctul meu de vedere, nu am facut nimic rau. E usor sa iei bani nemunciti", a declarat Mircea Sandu la iesirea de la audieri, conform B1Tv.

In data de 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a votat dezafilierea echipei Universitatea Craiova, excluderea avand la baza faptul ca Stiinta ar fi chemat in instanta forul fotbalistic.

Toti cei implicati in cazul "Universitatea Craiova" sunt invinuiti de abuz in serviciu si de sustragere de bunuri de sub sechestru. Pedeapsa pe care o risca este cuprinsa intre sase luni si 15 ani de inchisoare.