Jurnalistii de la The Telegraph sustin ca Sir Alex Ferguson se va retrage de la Manchester United la finalul actualului sezon competitional. David Moyes (Everton) si Jose Mourinho (Real Madrid) sunt printre posibilii inlocuitori ai scotianului.

Sir Alex FergusonFoto: HotNews / DP

UPDATE: Oficialii lui Manchester United au confirmat, intr-un comunicat de presa, ca Sir Alex Ferguson se va retrage de la echipa.

"Cel mai de succes manager din fotbalul englez se va retrage dupa meciul cu West Bromwich Albion de pe 19 mai, dar va ramane in conducerea clubului" - www.manutd.com.

Sosit la United in urma cu 26 de ani, Ferguson se va retrage la finalul acestui sezon. Tehnicianul va fi operat la sold in urmatoarea perioada, iar acest lucru ar putea duce la o retragere mai rapida de pe banca lui Manchester.

Jurnalistii de la "The Telegraph" au precizat ca antrenorul ar putea spune ca va pleca la finalul partidei cu West Bromwich Albion, de pe 19 mai.

David Moyes (Everton) si Jose Mourinho (Real Madrid) sunt favoriti sa-l inlocuiasca pe Sir Alex Ferguson.

Alex Ferguson (71 de ani) a castigat la United 38 de trofee, in cei 26 de ani petrecuti pe banca formatiei de pe "Old Trafford" (conform Digisport): 13 titluri de campion in Anglia, 5 Cupe ale Angliei, 4 Cupe ale Ligii, 10 Community Shield, 2 Ligi ale Campionilor, o Cupa a Cupelor, o Supercupa a Europei, o Cupa Intercontinentala si un Campionat Mondial al Cluburilor.

Imagini de colectie cu Sir Alex Ferguson: