Jose Mourinho a sustinut, marti, o conferinta de presa, in care a comentat declaratiile unora dintre jucatorii sai. "Problema lui Pepe se numeste Varane. Aici e vorba de frustrare", a precizat Mourinho. Tehnicianul l-a atacat voalat si pe Casillas: "Mie imi place mai mult Diego Lopez", a completat lusitanul.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Inaintea partidei cu Malaga (miercuri, ora 22:30), Jose Mourinho a vorbit cu presa iberica. Tehnicianul nu a pierdut ocazia de a-i ataca pe mai multi dintre jucatorii sai.

Pepe este frustrat

"Problema lui Pepe se numeste Raphael Varane. Inteleg ca nu e usor pentru un barbat de 31 de ani sa fie depasit de un copil de 19 ani. Aici e vorba de frustrare. Este simplu. Pepe era titular indiscutabil si acum nu mai este. Este una din putinele mele decizii care nu au fost contestate public. Eu inteleg aceasta frustrare...Viitorul Realului este reprezentat de Sergio Ramos si Varane", a declarat Jose Mourinho, citat de gsp.

L-a criticat si pe Iniesta

"Iniesta poate sa creada ce vrea, dar cred ca ar fi bine sa se preocupe de echipa sa. La Barca, atunci cand nu joaca Messi echipa este atat de diferita, incat s-a intamplat ce s-a intamplat in semifinalele Ligii" - Jose Mourinho, dupa ce Iniesta a precizat ca Iker Casillas merita sa fie titular la Real Madrid.

Diego Lopez, preferat lui Casillas

"Mesajul meu este clar. Eu sunt antrenorul, pentru asta m-au adus. Un antrenor are printre atributii si alegerea titularilor. Nu dau cu banul ca sa fac echipa, ma bazez pe discutii, analize, sedinte video, studii de ore si ore. Mie imi place mai mult Diego Lopez decat Casillas. E simplu. Nu e o decizie personala. Imi place un portar care are joc bun de picior, domina spatiul aerian si e un fenomen intre buturi. si Casillas poate spune ca prefera un anumit stil de antrenor, Del Bosque, Pellegrini. Asa si eu am profilul meu de portar. La fel si cu Nacho, joaca pentru ca imi place mult, a evoluat enorm in utima vreme. E de viitor" - Jose Mourinho.