"Barcelona este o alta echipa fara Messi. Cred ca nimeni nu se astepta ca noi se ne impunem cu 7-0 (n.r. scorul dublei manse). Cu toate acestea, nu se poate spune ca in aceasta seara s-a incheiat o era", a declarat Jupp Heynckes, antrenorul lui Bayern Munchen, la putin timp dupa incheierea partidei de pe "Camp Nou".

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"S-a vazut foarte clar ca echipa mea a intrat pe teren cu maxima concentrare. Am facut o partida foarte buna inca de la inceput. Nu poate nega nimeni ca Barcelona este o alta echipa fara Messi. Cred ca nimeni nu se astepta ca noi sa ne impunem cu 7-0. Cunosc bine fotbalul spaniol şi Barcelona în particular. Ei iubesc sa joace deschis, aceasta este filozofia lor.

Echipa mea a asimilat bine indicaţiile tactice si din acest punct de vedere am facut un meci perfect. Organizarea noastra a fost extraordinara si i-am cerut lui Robben sa incerce atacuri unu contra unu. Primul gol marcat de el a fost punctul de cotitura al meciului. Nu se poate spune ca in aceasta seara s-a incheiat o era.

Barcelonei i-au lipsit cativa jucatori, iar noi am evoluat extrem de inteligent. Dortmund merita sa fie in finala, au si ei un sezon bun. E adevarat ca este o mica supriza ca au ajuns pana in finala. Tot ce sper e ca noi sa ne impunem pe Wembley", a spus Jupp Heynckes, citat de Mediafax.

Cu scorul general de 7-0, Bayern s-a calificat in finala Champions League, dupa o dubla de vis contra Barcelonei. In ultimul act de pe "Wembley" (25 mai), bavarezii o vor intalni pe Borussia Dortmund.