Barcelona viseaza la finala Champions League, dupa ce a pierdut mansa tur cu Bayern, scor 4-0. "Cu Messi intr-o zi de gratie, putem intoarce orice rezultat", a declarat Tito Vilanova, tehnicianul ibericilor. Meciul Barcelona vs Bayern va fi in direct pe Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21:45.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

FC Barcelona - Bayern Munchen (21:45, "Camp Nou", Digisport 1, Dolcesport 1 direct)

* In tur a fost 4-0 pentru Bayern.

Echipe probabile:

Barcelona (4-3-3): Valdes - Alves, Pique, Abidal, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Sanchez. Antrenor: Tito Vilanova

Bayern (4-2-3-1): Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martinez, Schweinsteiger - Robben, Muller, Ribery - Mandzukic. Antrenor: Jupp Heynckes.

"Avem nevoie sa marcam goluri, in timp ce trebuie sa jucam bine. Suntem FC Barcelona, iar acest lucru obliga de la sine. Nu mai sunt multe de spus dupa mansa tur, una in care am fost invinsi categoric. Speram ca fanii sa ne ajute, iar noi sa facem un meci bun. Stim ca Messi este foarte important pentru noi, iar daca el va fi intr-o forma buna, atunci vom avea cu totii de castigat" - Tito Vilanova, antrenor FC Barcelona.

"Vreau sa spun ca Barcelona este in continuare cel mai bun club din lume, iar noi ne-am pregatit doar cu gandul la acest lucru. Sunt capabili sa faca meciuri mari pe propriul teren. Nu ne gandim la scenarii negative, avem o idee foarte clara asupra jocului de miercuri" - Jupp Heynckes, antrenor Bayern Munchen.

Ultimele meciuri:

Athletico Bilbao - Barcelona 2-2

(Susaeta 27', Herrera 90' - Messi 67', Alexis 69')

Bayern - Freiburg 1-0

(Can 35')

Barcelona vs Bayern in Champions League:

Goluri marcate: 18-22

Actiuni de poarta: 91-90

Cornere: 66-89

Off-side: 25-20

Faulturi comise: 87-137

Cartonase galbene: 19-24

Cartonase rosii: 1-1.